Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vrijwilligerswerk moet vrijwilligerswerk blijven

1 februari 2014

Marius Ernsting heeft na ruim zeven jaar afscheid genomen als voorzitter van de Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk (NOV). In ons gesprek met Marius kijken we niet terug, maar vooruit.

door Jaap Zeekant

Waarom ben je niet herkiesbaar?

"Ik heb het nu zeven en een half jaar gedaan en ik heb voor al m’n bestuurlijke activiteiten altijd een periode aangehouden van zeven tot acht jaar. Op een gegeven moment heb je het gevoel dat je alles al een keer hebt gehad. En dan moet je wegwezen. Maar er komen absoluut weer andere dingen op m’n pad. En ik ben voor enkele dagen per week als adviseur verbonden aan de Goede Doelen Loterijen."

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-1

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close