Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Het moet klikken

1 februari 2014

Op zoek naar de mogelijkheden van affiliate marketing voor fondsenwervers, liepen we tegen Arno Kensen en Menno de Vries aan, de bedenkers van Sponsorkliks.nl.

door Jaap Zeekant

Arno Kensen was in 2000 lid van het managementteam van Vuurwerk Internet BV, indertijd de grootste hostingprovider. Vanaf 2003 was hij betrokken bij het oprichten en uitbouwen van Caramello Haarwerken, een on- en offl ineleverancier van haarwerken, haarextensions en haarverzorgingsproducten. Menno de Vries heeft in 1996 restaurantgids Dinnersite.nl opgericht. Een van de grootste promotieplatforms voor restaurants, actief in zeven landen. Menno heeft zich altijd bezig gehouden met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe diensten en is hiervoor enkele malen genomineerd voor de Innovation Awards van de Horecava. Een simpele ontmoeting tussen beiden, in de kantine van de Haarlemse voetbalclub EDO, leidde tot het idee van Sponsorkliks.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-1

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close