Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Whooz

Een perfecte deal

Column

16 juni 2013

Ik ben benieuwd: bent u de laatste tijd nog donateur geworden van een goed doel? Want om heel eerlijk te zijn, bij mij is het al een tijd behoorlijk stil. De glorietijd voor goede doelen was toen mijn vrouw zwanger was en zij (wij!) alle ondervoede kinderen en bedreigde dieren persoonlijk wilde redden. Maar sindsdien beperkt onze goededadendrang zich (te) vaak tot een plichtmatige duit in de collectezak.

door Jeroen Talens

Misschien vindt u mij nu een eikel, dat zou kunnen. Denkt u dat ik alleen bezig ben met m’n eigen geluk en lak heb aan andermans leed. Maar dat is toch niet terecht. Naarmate ik ouder word, neemt de verantwoordelijk die ik voel voor de wereld waarin ik leef alleen maar toe. Het probleem is alleen: ik voel mij meestal niet serieus genomen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-3

Jeroen Talens

Columnist

Jeroen is creative director bij WWAV en vaste columnist voor Vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close