Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

SEPA: het is nog niet te laat

5 januari 2013

Het is al weer enkele jaren geleden dat we voor de eerste keer aandacht vroegen voor de veranderingen in het betalingsverkeer, toen nog redelijk ver weg. Maar op 1 februari 2014 is het zover.

door Jaap Zeekant

Niet alleen in het blad, maar ook op de Nationale Vakdag Fondsenwerving eind vorig jaar kreeg SEPA de nodige aandacht. Er waren een ronde tafel en een presentatie van Daan Schmidt van ifunds en een ronde tafel met Bas Huisman van PowertoPay. Uit de berichten die de redactie bereiken, maken we op dat nog heel veel organisaties hun zaakjes niet op orde hebben. We blijven er dit jaar op allerlei manieren aandacht voor vragen, in het blad, op Vakmiddagen én op de Vakdag in november, met het SEPA-plein. De Perfect Groep Media & Marketing Support (www.perfectgroep.nl) in Schiedam is al geruime tijd bezig om klanten SEPA-klaar te maken. Ze delen hun ervaringen en kennis onder meer via workshops, waar ook niet-klanten welkom zijn. We vroegen Wim van Merkensteijn en Jaap Schoonrok van Perfect Groep naar hun ervaringen in de praktijk van het SEPA-gereedmaken van organisaties.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-6

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close