Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Honderdste diploma IF-Academy

5 januari 2013

Op 3 december 2012 werd het honderdste diploma voor erkend fondsenwerver door de IF-Academy bijgeschreven in het Register Erkende Fondsenwervers. Door middel van dit register waarborgt de IF-Academy de kwaliteit van het vakgebied.

door Jaap Zeekant

Peter Helmer, directeur IF-Academy: "Het diploma is eind vorig jaar uitgereikt aan Caecilia van Stigt, die de Basisopleiding A afrondde. Veel studenten die bij ons de Basisopleiding Fondsenwerving A doen raken zo enthousiast en besluiten om door te gaan met de Beroepsopleiding Fondsenwerving B voor extra professionalisering van zijn/ haar skills als fondsenwerver. Zo ook Caecilia, zij is momenteel bezig met de tiende jaargang van onze post-HBO opleiding. Ze was verrast de honderdste kandidaat te zijn, die haar diploma kreeg uitgereikt, maar ze is naar eigen zeggen dus nog niet klaar met studeren."

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-6

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close