Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vertrouwen moet het uitgangspunt zijn

5 januari 2013

Na tien jaar Natuurmonumenten staat Jan Jaap de Graeff, als voorzitter van de VFI, voor nieuwe uitdagingen, zoals de goededoelensector transparanter maken en een nieuw toezichtstelsel.

door Jaap Zeekant

Jan Jaap de Graeff was jarenlang algemeen directeur van Natuurmonumenten, tot afgelopen maart het stokje werd overgenomen door Marc van den Tweel. Sinds december 2012 is hij voorzitter van de Vereniging van Fondsenwervende Instellingen (VFI). Naast het lidmaatschap van diverse commissies is hij onder meer ook lid van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur in Den Haag, bestuurslid van Stichting Twickel en Kasteel de Haar en is hij Kamerheer in bijzondere dienst van Hare Majesteit de Koningin.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-6

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close