Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

De kip en het ei

5 januari 2013

Steeds meer non-profitorganisaties worden er, door teruglopende subsidies, toe gedwongen zich bezig te houden met professionele fondsenwerving. Maar de kennis om daarmee succesvol te zijn ontbreekt vaak.

door Gastauteur

Steeds meer non-profits werken aan het creëren van nieuwe, structurele inkomsten. Het besef dat daarvoor specifieke kennis nodig is, dat fondsen werven een Vak is, ontbreekt in veel gevallen. Pas wanneer ze tijdens de rit ontdekken dat het tegenwoordig veel en veel meer is dan ‘een bedelbrief versturen, ontstaat de behoefte aan vakspecifieke trainingen, aan een volwaardige opleiding. Dan merkt men dat fondsenwerving een vak is geworden. Want een goede fondsenwerver is in staat het verschil te maken tussen sappelen en een gezonde, inkomende geldstroom.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-6

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close