Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Fondsenwerving en direct marketing

15 februari 2012

Onze donateurs vormen onze levensader. Daarom is fondsenwerving zo belangrijk. Om structureel succesvol te zijn heb je een integrale directmarketingstrategie nodig. Daarvoor leveren we graag de bouwstenen.

door Gastauteur

Vorig jaar kwamen we er achter dat er heel weinig goede doelen zijn met een integrale strategie. Maar zonder zo'n strategie is duurzaam succes erg moeilijk te realiseren. Uit oogpunt van effectiviteit heb je namelijk inzicht nodig. Daarbij kijk je heel gericht naar de verschillende onderdelen en hun bijdrage aan de strategie. In dit artikel van Roland Verhagen, kijken we naar direct marketing op een voor iedereen begrijpelijke wijze, ongeacht voorkennis en ervaring.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-1

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close