Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Betalen met je mobiel: digitaal collecteren?

24 september 2002

KPN Mobile introduceert een speciaal abonnement waarmee mobiele pinautomaten via het GSM-net van KPN Mobile met Interpay communiceren. Verwacht wordt dat het gebruik van deze betaalautomaten snel groeit nu de leveranciers Alphyra, Banksys en CCV binnenkort lichte, draagbare en betaalbare GSM-automaten introduceren.

door Redactie Vf

Interpay verzorgt de afwikkeling van het betalingsverkeer en heeft ook het mobiel pinnen via het GSM- netwerk van KPN Mobile als veilig bestempeld. KPN Mobile ontving hiervoor inmiddels een licentie. Het netwerk van KPN Mobile is qua dekking, betrouwbaarder dan netwerken die sommige andere providers voor het dataverkeer gebruiken.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over FM 04-02

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close