Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Podcast 'In Gesprek': Andrea Goezinne (Salesforce.org) over kracht van digitale tools

Podcast

17 augustus 2022

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe aflevering van onze podcast ‘Vf: In Gesprek’ te beluisteren via onze site, Spotify en iTunes. Andrea Goezinne, Senior Product Marketing Manager bij Salesforce.org in Zwitserland is te gast en vertelt over de kracht van digitale tools voor personalisatie en marketing automatisering.

Petra Hoogerwerf en Andrea Goezinne tijdens de opname van de podcastaflevering 'in Gesprek', mogelijk gemaakt door Salesforce.org.
Petra Hoogerwerf en Andrea Goezinne tijdens de opname van de podcastaflevering 'in Gesprek', mogelijk gemaakt door Salesforce.org. © Vakblad fondsenwerving / MT

door Redactie Vf

Andrea vergaarde tijdens haar carrière een schat aan ervaring in de fondsenwervende sector, zowel als fondsenwerver en als begeleider van non-profit organisaties. Voor Salesforce houdt ze zich bezig met de ontwikkeling van digitale tools en praktische onderzoeken naar de implementatie van deze ontwikkelingen in de fondsenwervende sector.

Ze vindt data de essentie van fondsenwerving vandaag de dag en legt in gesprek met Vf-hoofdredacteur Petra Hoogerwerf uit waarom. Ze refereert daarbij aan marketing automatisering, customer journeys en een data driven werkmethode. Op het platform van Salesforce kunnen organisaties hun data gemakkelijk visualiseren om tot een compleet en overzichtelijk 360-graden overzicht van je systeem te komen.

Verder bespreken Andrea en Petra de digitale trends in fondsenwerving, hoe virtuele tools je kunnen helpen bij werving en retentie, hoe scherpe personalisatie je boodschap versterkt en hoe je digitale infrastructuur je ook schade kan bezorgen. Tot slot deelt ze een tip waar alle goede doelen meteen mee aan de slag kunnen.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Salesforce.org.

Andrea spreekt in de podcast over het Mystery Donor Report en het Nonprofit Trends Report, deze onderzoeken zijn via de links te downloaden.

Meer over Petra Hoogerwerf Fondsenwerving Non-profit Data In Gesprek Salesforce Digitaal Data-dashboard Customer Journey Retentie Andrea Goezinne Data-visualisering Marketing automatisering

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close