Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Teruglezen: Frustrerende ochtend voor goededoelensector bij plenair debat Telecommunicatiewet

20 januari 2021

Na een lange periode van uitstel was het woensdag eindelijk zover: de Telecommunicatiewet is vandaag plenair behandeld in de Tweede Kamer. Acht Kamerleden meldden zich aan het spreekgestoelte. Zij deden hun zegje tegen Mona Keijzer, als staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat verantwoordelijk voor de wetswijziging. Lees hier het liveverslag van webredacteur Marijn Thijs en expert telefonische fondsenwerving Jeroen Hogenhout terug:

De Tweede Kamer in Den Haag (2017).
De Tweede Kamer in Den Haag (2017). © Shutterstock // Pieter Beens

door Marijn Thijs, Jeroen Hogenhout

Ziet u geen foto's bij de tweets in het liveblog? Voeg fondsenwerving.nl toe aan uw 'trusted sites' bij uw AdBlocker of TrafficBlocker extensies voor de optimale weergave van het liveblog.

Meer over Telemarketing Jeroen Hogenhout Telefonische fondsenwerving Liveblog Mona Keijzer Den Haag Debat Tweede Kamer Telecomwet Hilde Palland Arne Weverling

Jeroen Hogenhout

Gastauteur

Jeroen Hogenhout is expert op het gebied van duurzame donateurscommunicatie. Vanuit zijn bedrijf Hogenhout Fundraising Support is hij sinds 2010 actief als onafhankelijk adviseur voor wervende non-profits.

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close