Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Dinsdag 1 december is het weer #GivingTuesday

Dinsdag 1 december is het weer #GivingTuesday

GivTue.png

Dit jaar is #GivingTuesday op 1 december 2020 - de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday - en Nederland doet voor de tweede keer mee aan deze wereldwijde actiedag om goed te doen. Nog geen #GivingTuesday campagne of actie bedacht? Geen probleem, alle bestaande acties kunnen nog meedoen.

Plak de #GivingTuesday logo's die je hier kunt downloaden op jullie bestaande actie en je doet al mee met #GivingTuesday.

Ideeën nodig?

Volg het 7-daags marketingplan om alsnog aan te haken bij deze wereldwijde beweging. Je krijgt tips over hoe je GivingTuesday onder de aandacht kan brengen. Download ook de toolkit voor voorbeeldberichten voor op social media.

In meer dan zeventig landen wordt er aandacht besteed aan #Giving Tuesday, met als doel de wereld een beetje mooier te maken. Laat zien dat je ook meedoet! Klik hier om jullie deelname op deze kaart te zetten en laat zien dat we ons inzetten voor een betere wereld. #watdoejij?

Profielfoto van Gastauteur: Jordan van Bergen

Gastauteur: Jordan van Bergen

Jordan van Bergen is fondsenwerver en CEO van Geef.nl en Stichting GeefGratis. Daarnaast was hij in 2019 nauw betrokken bij de opzet van Giving Tuesday in Nederland (#GivingTuesdayNL) en hij trekt daar nog altijd de kar.

Gastauteur: Jordan van Bergen

Jordan van Bergen is fondsenwerver en CEO van Geef.nl en Stichting GeefGratis. Daarnaast was hij in 2019 nauw betrokken bij de opzet van Giving Tuesday in Nederland (#GivingTuesdayNL) en hij trekt daar nog altijd de kar.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close