Dinsdag 1 december is het weer #GivingTuesday

Impact

27 november 2020

Dit jaar is #GivingTuesday op 1 december 2020 - de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday - en Nederland doet voor de tweede keer mee aan deze wereldwijde actiedag om goed te doen. Nog geen #GivingTuesday campagne of actie bedacht? Geen probleem, alle bestaande acties kunnen nog meedoen.

Op al deze plekken zijn op dit moment al GivingTuesday activiteiten gepland
Op al deze plekken zijn op dit moment al GivingTuesday activiteiten gepland

door Gastauteur: Jordan van Bergen

Plak de #GivingTuesday logo's die je hier kunt downloaden op jullie bestaande actie en je doet al mee met #GivingTuesday.

Ideeën nodig?

Volg het 7-daags marketingplan om alsnog aan te haken bij deze wereldwijde beweging. Je krijgt tips over hoe je GivingTuesday onder de aandacht kan brengen. Download ook de toolkit voor voorbeeldberichten voor op social media.

In meer dan zeventig landen wordt er aandacht besteed aan #Giving Tuesday, met als doel de wereld een beetje mooier te maken. Laat zien dat je ook meedoet! Klik hier om jullie deelname op deze kaart te zetten en laat zien dat we ons inzetten voor een betere wereld. #watdoejij?

Meer over GivingTuesday GivingTuesdayNL

Gastauteur: Jordan van Bergen

Jordan van Bergen is fondsenwerver en CEO van Geef.nl en Stichting GeefGratis. Daarnaast was hij in 2019 nauw betrokken bij de opzet van Giving Tuesday in Nederland (#GivingTuesdayNL) en hij trekt daar nog altijd de kar.

Close