Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Zomervakantie bij het Vakblad fondsenwerving

Kort & Goed

27 juli 2020

Vanwege de zomervakantie is de redactie van het Vakblad fondsenwerving de komende twee weken iets minder goed bereikbaar. Dit betekent onder andere dat er minder nieuws op de site verschijnt, er minder nieuwsbrieven worden verstuurd en het langer kan duren voordat je antwoord op servicevragen krijgt.

Logo Vakblad fondsenwerving.
Logo Vakblad fondsenwerving. © Vakblad fondsenwerving

door Redactie Vf

Ben je tijdens de zomerperiode aan het werk, of kan je vanwege de coronacrisis niet naar het buitenland? Dan kan je jezelf nog altijd informeren via de artikelen in ons archief, waar je alle recente edities van het Vakblad fondsenwerving kan vinden. Klik in de banner bovenaan de pagina op ‘VF Mag Archief’.

Of luister een van onze podcasts, via onze site, Spotify of iTunes! Dit jaar hebben we vijf inspirerende gesprekken gevoerd met onder andere vaandeldrager voor telefonische fondsenwerving Jeroen Hogenhout, reclameman, fondsenwerver en Eerste Kamerlid (PvdD) Niko Koffeman, of UAF-directeur Mardjan Seighali, die bezig met de transitie van goed doel naar sociale onderneming. 

Natuurlijk staan de ‘Fundraising Stories’ die we vorig jaar opnamen ook nog online. Ook die zijn te beluisteren via onze site, Spotify en iTunes.

Vanaf maandag 10 augustus 2020 draaien we weer op volle toeren. 

De redactie van het Vakblad fondsenwerving wenst je een prettige zomer!

Meer over Vakblad fondsenwerving

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close