Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Early-bird tickets voor de Vakdag fondsenwerving alleen vandaag nog te verkrijgen

9 januari 2020

Heb jij je al aangemeld voor de Nationale Vakdag fondsenwerving? Je kan je vandaag nog opgeven tegen het Early-Bird tarief!

Een sfeerimpressie van De Rijtuigenloods, in Amersfoort.
Een sfeerimpressie van De Rijtuigenloods, in Amersfoort.

door Redactie Vf

De 13e editie van de Vakdag fondsenwerving zal plaatsvinden op donderdag 26 maart, in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Zoals we eerder al aankondigden starten we de dag voor het eerst plenair met gedragswetenschapper, spreker, auteur en motivator dr. Ben Tiggelaar. De aankomende weken maken we de rest van het programma bekend, waaronder een aantal internationale topsprekers! 

En nog meer goed nieuws: bij deze Vakdag zijn o.a. koffie, water en lunch inbegrepen. Geen gedoe meer met munten kopen en achteraf declareren! Dit jaar hebben we een volledig verzorgde dag, van kopje koffie in de ochtend tot borrel na de plenaire afsluiting.

Je kan je Early-Bird tickets tot en met dinsdag 14 januari bemachtigen. Je hebt dus vandaag nog om je early-bird ticket veilig te stellen. Daarna geldt het reguliere tarief van € 69,95 (ex. btw). Wees er snel bij!

Aanmelden Vakdag 2020

Meer over Kennis Vakdag Fondsenwerving VakdagFW2020 vakdagfw20 Ben Tiggelaar

Gerelateerde berichten

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close