Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakblad fondsenwerving doet tijdens zomer een stapje terug

25 juli 2019

De aankomende weken doet de redactie van het Vakblad fondsenwerving een stapje terug. Dit betekent onder andere dat er minder nieuws op de site verschijnt, er minder nieuwsbrieven zullen worden verstuurd en het langer kan duren voordat je antwoord op servicevragen krijgt.

Logo Vakblad fondsenwerving.
Logo Vakblad fondsenwerving. © Vakblad fondsenwerving

door Redactie Vf

Ben je tijdens de zomerperiode toch aan het werk en wil je meer leren over de sector, interviews met invloedrijke personen uit de sector lezen of genieten van onze columns? Neem dan eens een kijkje in ons archief: daar kan je alle recente edities van het Vakblad fondsenwerving vinden. Je kan het archief vinden via de homepage onder de header 'Magazine'.

Of neem onze podcast mee op vakantie! Vorige week lanceerden we onze eerste aflevering van Fundraising Stories, met niemand minder dan Ilco van der Linde. Maar ook voor de serie Op Locatie, die ondertussen al 7 afleveringen telt, spraken we met gedreven en inspirerende mensen. Deze zomer komen er geregeld nieuwe podcasts uit: waaronder de tweede en derde aflevering van Fundraising Stories.

Natuurlijk zijn we op 20 augustus 2019 weer terug met de nieuwe editie van het Vakblad, maar voor die tijd draaien we alweer ruim op volle toeren!

De redactie van het Vakblad fondsenwerving wenst u een prettige zomer!

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close