Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Georganiseerde en particuliere hulp buiten de poorten van Ter Apel

8 november 2022

Buiten de poorten van het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel wemelt het regelmatig van de mensen voor wie binnen geen plek is. Vooral tegen het einde van de zomer sliepen er honderden mensen in de buitenlucht, in vaak erbarmelijke, onhygiënische omstandigheden. De beelden uit het nieuws grepen veel mensen aan en lieten ook de goede doelen niet koud. Wat hebben goede doelen buiten de poorten van Ter Apel gedaan en welke rol speelden particuliere acties daarin?

Hulpverleners AzG aan het werk
Hulpverleners AzG aan het werk © Olga Victorie

door Marijn Thijs

Georganiseerde en particuliere steun aan de wachtende vluchtelingen

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Noodhulp Vluchtelingen Artsen Zonder Grenzen Medische zorg Mensenrechten Voedselhulp Asielzoekers Judith Sargentini Ter Apel Vf 24-5 MiGreat Roos Ykema Asielcrisis Edith Kroeze Stadskerk Emmen

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close