Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Gratis doneren bij overstap van zorgverzekeraar met Stap over en Steun

17 december 2020

November en december zijn bij uitstek de overstapmaanden voor consumenten. Vooral de zorgverzekering is aan het einde van het jaar onderwerp van discussie, omdat de zorgpremies ieder jaar opnieuw worden vastgesteld. Sinds kort is het mogelijk om tijdens die bijna traditionele handeling ook goede doelen te steunen.

Tom (links) en Dennis.
Tom (links) en Dennis.

door Marijn Thijs, Chris Zeekant

Het is tegenwoordig ontzettend makkelijk voor consumenten om het hele zorgverzekeringsaanbod met elkaar te vergelijken. Of het nu gaat om extra dekking voor de fysio, de vraag wanneer je beter af bent met een natura- of een restitutiepolis: alles is met een paar klikken te vinden. Even zoeken en je vindt zo de platforms van de Consumentenbond, Independer of Pricewise. Geen wonder dat we allemaal massaal overstappen om kosten te besparen. Of op zijn minst kijken waar we het beste uit zijn en waar de beste voorwaarden gelden.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Marketing Zorg Affiliate marketing Dennis Botman Overstappen Platform Stap over en Steun Tom Schuurmans Zorgverzekering Vf 22-7

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close