Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Gratis doneren bij overstap van zorgverzekeraar met Stap over en Steun

17 december 2020

November en december zijn bij uitstek de overstapmaanden voor consumenten. Vooral de zorgverzekering is aan het einde van het jaar onderwerp van discussie, omdat de zorgpremies ieder jaar opnieuw worden vastgesteld. Sinds kort is het mogelijk om tijdens die bijna traditionele handeling ook goede doelen te steunen.

Tom (links) en Dennis.
Tom (links) en Dennis.

door Marijn Thijs, Chris Zeekant

Het is tegenwoordig ontzettend makkelijk voor consumenten om het hele zorgverzekeringsaanbod met elkaar te vergelijken. Of het nu gaat om extra dekking voor de fysio, de vraag wanneer je beter af bent met een natura- of een restitutiepolis: alles is met een paar klikken te vinden. Even zoeken en je vindt zo de platforms van de Consumentenbond, Independer of Pricewise. Geen wonder dat we allemaal massaal overstappen om kosten te besparen. Of op zijn minst kijken waar we het beste uit zijn en waar de beste voorwaarden gelden.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Marketing Zorg Affiliate marketing Dennis Botman Overstappen Platform Stap over en Steun Tom Schuurmans Zorgverzekering Vf 22-7

Marijn Thijs

Webredacteur

Als webredacteur houdt Marijn zich sinds januari 2019 bezig met fondsenwerving.nl. Daarnaast speelt hij ook een actieve rol in het redactieteam van het Vakblad fondsenwerving o.a. als eindredacteur. Hij produceerde tevens de Vf-podcastseries. Marijn haalde in 2018 een Master of Arts (MA) aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij internationale journalistiek studeerde.

Chris Zeekant

Hoofdredacteur a.i.

Chris was van 2012 tot 2021 betrokken bij Vakblad fondsenwerving. Lange tijd hield hij zich op de achtergrond bezig met de professionalisering van de organisatie, alsmede de transitie van een vooral op papier gebaseerd vaktijdschrift tot een digitaal platform. Nadat op 28 mei 2020 oprichter Jaap Zeekant geheel onverwacht overleed, trad Chris tot september 2021 op als hoofdredacteur a.i..

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close