Vakblad (fondsen)werving en filantropie: voor professionals met een missie!

Editorial

9 juli 2019

We hebben we in de loop der jaren vele momenten gekend waarop Vakblad fondsenwerving werd veranderd. Soms ingrijpend, van ‘Funds Magazine’ naar ‘Vakblad Fondsenwerving’ (toen nog met hoofdletter F). Soms geleidelijk bij het verbreden van de redactieformule. We kwamen enkele malen met een ingrijpende nieuwe opmaak. Met het toenemen van de veranderingen om ons heen verhogen we ook het tempo van onze eigen aanpassingen. Pak er maar eens een nummer bij van een jaar of vijf geleden en je ziet zo de verschillen.

Platforms van Vakblad fondsenwerving.
Platforms van Vakblad fondsenwerving.

door Jaap Zeekant

Soms zijn we al veranderd, voor we het zelf goed en wel in de gaten hebben. We heten Vakblad fondsenwerving (nu met een kleine f). Maar we zijn al jaren en in nog steeds toenemende mate het gedrukte én digitale - magazine en platform voor alle professionals die zich er (dagelijks) voor inzetten het werk van goede doelen en andere maatschappelijke organisaties mogelijk te maken. Dat zijn er heel wat meer dan in ons oprichtingsjaar 1998, toen allerlei specialisaties nog niet bestonden.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in

Advertentie

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is hoofdredacteur van Vakblad fondsenwerving, waarvan hij – ruim twintig jaar geleden - ook oprichter is. Jaap heeft meer dan veertig jaar ervaring met alle facetten van de professionele fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.