Advertentie

Advertentie

Advertentie

Power to the NGO's

Ondernemen

28 december 2018

Jesse van der Wal publiceerde in augustus van dit jaar in het kader van zijn opleiding Global Business & Sustainability aan de Rotterdam School of Management een thesis over de samenwerking van ngo’s en bedrijven.

Jesse van der Wal
Jesse van der Wal

door Carolien Lindeman, Jaap Zeekant

Jesse gaat in zijn in het Engels geschreven, uitgebreide thesis diep in op de samenwerking die in allerlei vormen bestaat tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Het is een gebied in ontwikkeling. Hij heeft ook het onderscheid bestudeerd tussen de verschillende vormen van samenwerking die zich ontwikkelen. Inmiddels is bekend geworden dat Jesse Projectmedewerker wordt bij JINC Rotterdam, een organisatie die er zich in Rotterdam sterk voor maakt dat íeder kind kansen krijgt. Daarbij zal zeker ook het samenwerken met bedrijven aan de orde zijn. 

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is hoofdredacteur van Vakblad fondsenwerving, waarvan hij – ruim twintig jaar geleden - ook oprichter is. Jaap heeft meer dan veertig jaar ervaring met alle facetten van de professionele fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.

Carolien Lindeman

Journalist Vf

Carolien (1987) rolde na haar studie Journalistiek in Groningen direct door naar haar eerste klus als redacteur en eindredacteur voor het personeelsblad van Amsterdams openbaarvervoerbedrijf GVB. Hiervoor reist ze regelmatig door Amsterdam en maakt ze reportages, interviews, nieuwsberichtenen nieuwsbrieven. Ze is ook web- redacteur voor de GVB-website over de Noord-Zuidlijn. Daarnaast schrijft ze voor diverse andere publicaties zoals voor de ANWB en in het vakblad Metaaljournaal. Carolien is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.