Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Bolle wangen voor het Longfonds

Impact

20 december 2018

Bolle wangen, een rood aangelopen gezicht, aderen die langzaam opzwellen. Ronald de Boer heeft er wel eens beter uitgezien. in een reclame voor het Longfonds houdt hij zo lang mogelijk z’n adem in en daagt de rest van Nederland uit hetzelfde te doen.

door Marthe Damman

Het is een bijzondere campagne van het Longfonds dat twee jaar geleden de omslag heeft gemaakt van een klassiek goed doel dat geld ophaalt, naar een organisatie die maatschappelijke impact realiseert: schone lucht voor iedereen en alle longziektes de wereld uit.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

āœ” Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
āœ” De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Longfonds Vf 18-5
Close