Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Trends en lessen uit het Verenigd Koninkrijk

1 oktober 2016

In londen werd van 4 tot en met 6 juli de Fundraising Convention georganiseerd, het grootste en jaarlijks terugkerende fondsenwervingscongres in europa. Ook dit jaar was nassau Fundraising van de partij, samen met een groep fondsenwervers van nederlandse non-profitorganisaties. Zij keerden terug met vier interessante trends en lessen in fondsenwerving.

door Gastauteur

Het was een veelbewogen jaar voor fondsenwervers in het Verenigd Koninkrijk, bleek al snel tijdens de Fundraising Convention. Meer dan eens werd gerefereerd aan ‘de zomer van 2015’, waarin een opeenstapeling van schandalen die breed werden uitgemeten in de media, leidde tot grote imagoschade van de Britse non-profitsector. Daarnaast werd het overlijden vanTony Elischer – een van de beste en meest erkende fondsenwervers van Engeland – veelvuldig genoemd tijdens de sessies. Veerkrachtig als fondsenwervers zijn, zagen de sprekers in deze memorabele momenten niet zozeer rampspoed, maar juist wijze fondsenwervingslessen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Nassau Fundraising Verslag Vf 18-5 Bernice Beenakker Congressen Fundraising Convention

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close