Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Jubileum Nationale Vakdag Fondsenwerving

30 april 2016

Negen jaar lang kwamen in november meer dan duizend betrokkenen uit de fondsenwervingssector bij elkaar, in het Maasgebouw van dat iconische stadion De Kuip. Na in de zomer van 2015 ons honderdste nummer van Vakblad Fondsenwerving te hebben gepubliceerd, bereiken we in november van dit jaar een nieuwe mijlpaal: de tiende editie van de Nationale Vakdag Fondsenwerving!

door Jaap Zeekant

We gaan van deze jubileumeditie iets heel bijzonders maken. Samen gaan we vieren dat we fondsenwervers zijn. Zonder fondsenwervers zou het bestaan van heel veel non-profits en zeker van zo’n beetje alle goede doelen er ingrijpend anders uitzien. Het werk, en vooral het resultaat, van de fondsenwervers wordt steeds belangrijker.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 18-3

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close