Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Mindwize fietst rond de Kilimanjaro voor Flying Doctors

Reportage

1 december 2015

Bij elkaar leggen ze 3.377 kilometer af. De temperatuur reikt geregeld tot 40 °C. Er is een constante hotline tussen Tanzania en Hoofddorp. De schade: één kapotte elleboog en hier en daar een lekke band. De voldoening: enorm. Hoe een team van Mindwize de Kilimanjaro in Tanzania bedwingt en en passant € 21.613 bij elkaar fietst voor Amref Flying Doctors.

Medewerkers van Mindwize op de fiets naar de Kilimanjaro in 2015.
Medewerkers van Mindwize op de fiets naar de Kilimanjaro in 2015. © Mindwize

door Gastauteur

Fondsenwerving en doelstelling kun je niet los van elkaar zien. Fondsenwerving en betrokkenheid ook niet. Steeds vaker zien we fondsenwervers bij goede doelen en de bureaus die voor die goede doelen werken zelf, letterlijk, op pad gaan om geld op te halen. Het zal ergens in maart zijn geweest dat Mindwizers Carola Wortman, Dee Kistemaker, Suzanne Hofstee en Marieke Sassen besluiten aan de Africa Classic deel te nemen. Dat betekent zeven dagen lang met de eigen mountainbike fietsen over onverharde paden en vulkanisch gesteente. Bij elkaar een slordige 400 kilometer rondom Mount Kilimanjaro. Een onvergetelijke ervaring, belooft de website. Wordt het dat ook?

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Mindwize Vf 17-8

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close