Mindwize fietst rond de Kilimanjaro voor Flying Doctors

1 december 2015

Bij elkaar leggen ze 3.377 kilometer af. De temperatuur reikt geregeld tot 40 °C. Er is een constante hotline tussen Tanzania en Hoofddorp. De schade: één kapotte elleboog en hier en daar een lekke band. De voldoening: enorm. Hoe een team van Mindwize de Kilimanjaro in Tanzania bedwingt en en passant € 21.613 bij elkaar fietst voor Amref Flying Doctors.

door Gastauteur

Fondsenwerving en doelstelling kun je niet los van elkaar zien. Fondsenwerving en betrokkenheid ook niet. Steeds vaker zien we fondsenwervers bij goede doelen en de bureaus die voor die goede doelen werken zelf, letterlijk, op pad gaan om geld op te halen. Het zal ergens in maart zijn geweest dat Mindwizers Carola Wortman, Dee Kistemaker, Suzanne Hofstee en Marieke Sassen besluiten aan de Africa Classic deel te nemen. Dat betekent zeven dagen lang met de eigen mountainbike fietsen over onverharde paden en vulkanisch gesteente. Bij elkaar een slordige 400 kilometer rondom Mount Kilimanjaro. Een onvergetelijke ervaring, belooft de website. Wordt het dat ook?

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 17-8
Close