Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Jaarverslag.org

Do's & Don'ts voor het reduceren van reputatieschade

1 oktober 2015

Uit de Trust Barometer die het Amerikaanse pr-bureau Edelman jaarlijks publiceert, blijkt dat ngo’s wereldwijd behoren tot de meest vertrouwde instellingen. Tegelijkertijd zien we dat het vertrouwen in ngo’s het afgelopen jaar opnieuw is gedaald.

door Gastauteur

Integriteit

De Trust Barometer is een wereldwijd onderzoek naar vertrouwen in organisaties, uitgevoerd in opdracht van het gerenommeerde Amerikaanse pr-bureau Edelman. Edelman noemt zestien factoren, verdeeld over vijf clusters, die van invloed zijn op vertrouwen: integriteit, betrokkenheid, producten & diensten, maatschappelijke verantwoordelijkheid en gedrag. Dit lijstje met factoren (zie kader) geldt voor alle typen organisaties in landen over de hele wereld. Ook ngo’s worden langs de vertrouwensmeetlat gelegd.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 17-6

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close