Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vakblad Fondsenwerving, de methode, de mensen, de missie

14 juni 2014

We bestaan nu vijftien jaar. De manier waarop we het blad maken, heeft zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld, net als de mensen die erbij betrokken zijn.

door Jaap Zeekant

Er is een grote groep mensen bij betrokken. De redactie bestaat uit Mana Asadi, drs Inge van der Hoeven, Wiebe de Graaf, ing Maarten de Vries en Jaap Zeekant (hoofdredacteur). Verder rapporteert Jolan van Herwaarden vanuit Engeland en Erica Waasdorp vanuit de VS. lja de Coster MInstF(Cert) houdt België in de gaten en dr. Renée Steenbergen volgt de cultuursector. Jeroen Talens draagt maandelijks zijn column bij.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close