Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

YourChapp: wat een app

14 juni 2014

Onlineactiviteiten verlopen steeds vaker via de mobiele telefoon. Wil je daarvan optimaal gebruik maken als fondsenwerver, dan zul je aan de app moeten. YourChapp is er speciaal voor ontwikkeld.

door Jaap Zeekant

Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen, waarvan ik verwacht dat fondsenwervende instellingen ervan zullen profiteren. Ik weet van veel gespecialiseerde leveranciers aan fondsenwervende instellingen, dat ze voortdurend bezig zijn hun producten en diensten te verbeteren en aan te passen aan veranderende verwachtingen en nieuwe ontwikkelingen. Ik heb het nooit laten onderzoeken, maar ik heb de stellige indruk dat negentig procent van de innovatie in fondsenwerving bij de leveranciers vandaan komt. Uiteraard wel meestal in nauwe samenwerking met een of enkele fondsenwerver(s) van de goede doelen, waarvoor men werkt. In het debat over fondsenwerving, zoals over het zogenaamde validatiestelsel, is er weinig ruimte voor dat besef. Daarom wijs ik er maar weer eens op, nu er zich een goede aanleiding voordoet.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close