Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

WWAV Beyond Woerden

14 juni 2014

WWAV is verhuisd. Na zeventien jaar vertrok het marketingcommunicatiebureau uit Woerden, om in Amsterdam in te trekken bij zusterbureau TBWA.

door Jaap Zeekant

Volgens managing director Wiebe van de Donk sluit de verhuizing mooi aan bij de missie van het bureau: non-profits en goede doelen helpen om hun droom te realiseren door het vergroten van draagvlak, inkomsten en betrokkenheid. WWAV is sinds de oprichting onderdeel van Omnicom, een wereldwijd netwerk, dat Van de Donk effectiever wil benutten. Wieb: “We zitten in de ‘sharing economy’. Niemand kan het alleen en daarom zoeken mensen en bedrijven elkaar op alle mogelijke manieren op: je ziet samenwerking op de werkvloer, in de buurt, met vrienden en familie. Maar ook tussen bedrijven onderling. Zelfs ogenschijnlijke concurrenten kijken hoe ze elkaars kwaliteiten kunnen benutten.”

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close