Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

"Als niemand het doet, doen wij het gewoon"

1 mei 2014

De Nierstichting omarmde het maatschappelijk ondernemerschap en nam het initiatief om een draagbare kunstnier te ontwikkelen en op de markt te brengen. Directeur Tom Oostrom en relatiemanager Hilde van Rooij vertellen hoe de werkwijze van de Nierstichting is veranderd.

door Inge van der Hoeven

Tom: “Het idee ontstond bijna tien jaar geleden op een internationaal congres. Bestuursleden van de Willem Kolff Stichting vingen toen signalen op dat er nieuwe technologieën zijn die het mogelijk kunnen maken om een implanteerbare kunstnier te ontwikkelen. Zij vertelden ons dit na hun terugkomst. Toen zijn we gaan praten met enkele wetenschappers die dat ook hadden gehoord. Zij zagen het als de ultieme droom, maar stelden dat er nog heel veel moet gebeuren voordat je zo’n implanteerbare nier in het lichaam kan zetten. Nou, zeiden wij, dan gaan we naar stap een: een draagbare kunstnier.”

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-3

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close