Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Neelam Makhijani, CEO Resource Alliance, gaat terug naar India

1 mei 2014

Ze was meer dan een decennium actief voor de Resource Alliance, eerst als hoofd van het Education Programme en later als CEO. Recent vertrok Neelam Makhijani om haar moeder in Idia bij te staan.

door Jaap Zeekant

Neelam: “Mijn wereld is de laatste weken op zijn kop gezet. Ik moest twee moeilijke besluiten nemen. Een daarvan was weggaan bij Resource Alliance. Iets loslaten wat zo’n groot gedeelte van je leven is geworden, is heel moeilijk. Het andere besluit was terug te gaan naar India, waar ik nu al vijfentwintig jaar niet meer gewoond heb. Ik moest prioriteiten stellen. En dat is in de eerste plaats de gezondheid van mijn moeder, die nu constante zorg nodig heeft. Ik moet nu bij haar zijn. Het was een keuze tussen mijn carrière en mijn leven in Londen en de gezondheid van mijn moeder. Het is een persoonlijk besluit, dat genomen moest worden. Ik kijk er naar uit om weer bij mijn moeder te zijn en in mijn geboorteland. Maar ik heb gemengde gevoelens. Weggaan bij de Resource Alliance doet me veel verdriet."

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-3

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close