Advertentie

Advertentie

Advertentie

Oud is het nieuwe jong

Column

1 maart 2014

Sinds kort ben ik een man van een zekere leeftijd. Dat is behoorlijk wennen.

door Jeroen Talens

Als ik ’s ochtends mijn bed uitkom piept en kraakt het flink. En de rest van de dag loop ik naar m’n leesbril te zoeken. Het zal niet lang meer duren voor er in de trein een jongedame-met-vrolijke-paardenstaart voor mij op zal staan: ”Gaat u hier maar zitten, meneer...”

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-2

Jeroen Talens

Columnist

Jeroen is creative director bij WWAV en vaste columnist voor Vakblad fondsenwerving.

Close