Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Vol verwachting klopte mijn hart…

Column

15 december 2013

Ik ben dol op december. Niet omdat ik zo benieuwd ben wat de sint voor mij in petto heeft. Helaas heeft de zwart-witdiscussie over de kleur van piet het laatste restje kinderlijke onschuld uit mij geknepen. En het was ook niet de kerstgedachte die mij vervulde van verwachtingen (ik was hooguit benieuwd wat de weegschaal op 27 december aangaf…).

door Jeroen Talens

Toch klopte mijn hart in december weer vol verwachting. Ik was namelijk reuze benieuwd naar de jaarlijkse intocht van kerst- en sinterklaasinhakers. Aan de ene kant lach ik me altijd een kriek om de eindeloze reeks flauwe woordgrappen. Aan de andere kant geniet ik graag van dat ene pareltje dat mij recht in het hart raakt.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-7

Jeroen Talens

Columnist

Jeroen is creative director bij WWAV en vaste columnist voor Vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close