Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nationale Vakdag Fondsenwerving no. 7!

Editorial

1 oktober 2013

De Vakdag Fondsenwerving, dit jaar op donderdag 21 november, staat qua omvang en populariteit in de top vijf in de wereld van congressen voor fondsenwervers. Daar zijn we trots op!

door Jaap Zeekant

We werken weer aan een sterk congresprogramma, met voor ieder interessante zaken, van de beginners tot de gevorderden, van de grote organisaties tot de kleinere. Alles wijst er op dat het op de beursvloer weer meer dan gezellig druk wordt, met alle hulptroepen bij de hand, lekker netwerken en, aan het einde van de dag, aan de borrel met sponsor Sandd.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-5

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close