Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Haal alles uit het International Fundraising Congress dit jaar

1 oktober 2013

Of je er al eerder bij bent geweest of dat dit je eerste keer is, het International Fundraising Congress biedt een schat aan informatie en netwerkmogelijkheden voor fondsenwervers. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit de conferentie van dit jaar haalt?

door Jaap Zeekant

Dus je hebt geboekt voor de grootste fondsenwervingsconferentie van het jaar. Maar hoe haal je het meeste uit het IFC en hoe selecteer je de meest inspirerende sprekers, de geweldigste masterclasses en de beste netwerkmogelijkheden? Het IFC wordt verzorgd door de Rescource Alliance en het heeft de reputatie dat het ‘s werelds etalage is voor excellentie, innovatie en inspiratie op het gebied van fondsenwerving. In de drieëndertig jaar van haar bestaan heeft de conferentie veel veranderingen doorgemaakt en mensen aangetrokken vanuit de hele wereld. Dit jaar verwacht de Resource Alliance ongeveer negenhonderd deelnemers op de conferentie, die zal focussen op de impact van fondsenwerving. Hoe kunnen goede doelen hun donateurs laten zien wat ze met hun geld hebben gedaan? Wat voor verschil heeft dat geld gemaakt en hoe kunnen ze ook in de toekomst het verschil blijven maken?

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-5

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close