Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Dertig brieven die de wereld veranderden

1 oktober 2013

Steve Thomas, wereldwijd erkend als een expert in onder andere direct mail, schreef een indrukwekkend boek over direct mail van goede doelen. Steve komt naar Nederland met zijn boek, als keynotespreker op de Vakdag Fondsenwerving, met dank aan sponsor Sandd.

door Jaap Zeekant

Niet alleen de inhoud van het boek, met dertig boeiende casestudies, is inspirerend en leerzaam voor fondsenwervers. Het is ook prachtig vorm gegeven, met de succesvolle brieven goed leesbaar in facsimile afgedrukt. Steve Thomas, chairman en executive creative director van Stephen Thomas Ltd., maakt in – maar ook met – zijn boek duidelijk wat de kracht van print nog altijd is.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-5

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close