Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Een dagje 'congressen’ in Philadelphia

1 oktober 2013

Passie en samenwerking binnen de organisatie zijn essentieel. Maar het belangrijkste is vragen om een gift, met als uitgangspunt de gever. Dat waren voor Erica Waasdorp de belangrijkste uitkomsten van een dagje congressen.

door Gastauteur

Een paar maanden geleden was ik in Philadelphia, de stad waar Amerika ooit offi cieel begon met de Declaratie van Onafhankelijkheid en het ondertekenen van de Amerikaanse grondwet. De stad zit vol historie: er is de Vrijheidsbel en nog veel meer. Maar ik was er voor een congres, dus ik had niet zo veel tijd om rond te neuzen. Ik was in ‘Philly’ om aan het ‘Engage Congres’ deel te nemen. Dat is een nieuw congres, georganiseerd door Fundraising Success, een Amerikaanse vakblad over fondsenwerving. Het werd gehouden in het gebouw van een publieke omroep in de stad en er waren zo’n tweehonderd fondsenwervers. De meesten kwamen uit de buurt, maar er waren ook collega’s uit Californië en Maine.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-5

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close