Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Zomervakantie

Editorial

15 augustus 2013

Zelfs in de zomermaanden houd de kopijstroom niet meer op. Je kan ook daaraan merken dat fondsenwerving echt een vak geworden is, dat steeds professioneler wordt uitgeoefend. En daar komt dan nog het onverwachte nieuws bij, zoals de overname van contactcenter Annie Connect door SNT, enkele dagen voor dit nummer naar de drukker ging. Maar we hebben dat verhaal!

door Jaap Zeekant

En dan het nieuws dat Coen van Veenendaal, een van de oprichters van de zo succesvolle actie Alpe D'HuZes, kosten en uren gedeclareerd bleek te hebben bij een aanverwante stichting. Op zich niets mis mee, behalve dat Coen, en met hem Alpe D'HuZes, er van meet af aan prat op ging dat er 'niets aan de strijdstok bleef hangen.' Uiteraard heb ik Coen uitgenodigd voor een interview. Ik wil er graag met hem over praten.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close