Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Achter de schermen van het International Fundraising Congress

15 augustus 2013

Al tientallen jaren vindt het wereldtopcongres voor fondsenwervers plaats in Noordwijkerhout. We hebben altijd uitgebreid aandacht besteed aan het congres, maar eigenlijk nooit aan de mensen achter de schermen.

door Inge van der Hoeven

Laura Boulton vertelt ons over haar rol bij de organisatie van het IFC, van 15 tot 18 oktober dit jaar in Noordwijkerhout. Laura Bolton kan niet wachten tot het IFC van dit jaar begint. Na maanden van hard werken en organiseren kijkt ze ernaar uit om de plenaire sessies bij te wonen, om de ‘Big Rooms’ te bezoeken en om naar het IFC-gala te gaan. “Dit jaar is het thema van het gala superhelden en schurken”, zegt ze. “Er is een live band, een disco en een buffet en iedereen gaat verkleed. Ik vind het geweldig om kleren te maken, dus misschien ga ik zelfs een kostuum maken. Ik heb alleen nog geen idee als wat of wie ik verkleed moet gaan.”

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-4

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close