Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Projectmanagement op een Zuid-Afrikaanse bouwplaats

1 mei 2013

Peter Postema combineert cursussen projectmanagement met een bouwproject in Zuid-Afrika. Zijn deelnemers leren zo hoe ze een project moeten aansturen en hoe ze daar de mensen en het geld voor kunnen vinden.

door Inge van der Hoeven

“Mijn naam is Frans van der Steen. En soms heb je van die dagen dat alles goed gaat: ik heb net 1.350 euro opgehaald.” Met die woorden onderbrak een deelnemer de informatieavond waarmee Peter Postema van Stichting PRINCE2® for Africa Foundation zijn cursisten voorbereidt op een reis naar Kaapstad. Postema had zijn cursisten de opdracht gegeven 600 euro aan fondsen binnen te halen. De deelnemers en de organisatie betalen zelf hun reis- en verblijfkosten; de fondsen gaan volledig naar een gebouw. Niet zomaar een gebouw, maar een schoolgebouw in Kaapstad dat de cursisten zelf in elkaar moeten metselen, volgens de regels van standaard projectmanagementmethode PRINCE2® .

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-2

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close