Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Fundraising Day 2013

1 april 2013

Vakblad Fondsenwerving is voortaan medeorganisator van Fundraising Day, de Belgische variant van onze Nationale Vak-dag Fondsenwerving. Dat past goed in onze plannen om de komende jaren meer aandacht te besteden aan onze Belgische lezers. Met enkele tientallen standhouders, een goed gevuld congresprogramma (Nederlands, Engels en Frans) en zo'n driehonderd deelnemers, is het de belangrijkste fondsenwervings-event in België.

door Jaap Zeekant

Intussen zijn we ook druk bezig om de Nederlandse Vakdag Fondsenwerving op de rit te zetten. Net als vorige jaren op een donderdag in november in De Kuip. De precieze datum is medio 2013 bekend, als het voetbalschema voor Feyenoord vaststaat. We hebben weer geweldige buitenlandse én Neder-landse sprekers. Na de zomervakantie kunnen de deelnemers zich aanmelden. Het Kennisplein is, na het succes van vorig jaar, nu een vast onderdeel van de dag. Dit jaar komt daar het SEPA-plein bij. Aan de vooravond van de invoering van de nieuwe betaalinfrastructuur in Europa, kan iedereen er met zijn vragen terecht. Maar voor het zover is, is er eerst nog, op donderdag 20 juni 2013, de Vakopleidingen-Dag Fondsenwerving, met twee Fundraising Clinics en vier internationale topsprekers!

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-1

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close