Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Nieuwe donateurs vluchten de achterdeur uit

15 augustus 2012

Nieuwe donateurs lopen sneller de deur uit dan voorheen. Daar maken we ons zorgen over. Kunnen we onderzoeken hoe dat komt?

door Jaap Zeekant

Met die vraag benaderde David Heyer, manager Nederland van de kleine ontwikkelingsorganisatie HospitaalBroeders, onderzoeksbureau QUOcommunications. Want behoud van donateurs wordt steeds belangrijker voor goede doelen en andere fondsenwervende non-profits.Vooral in tijden van afnemende respons, economische teruggang en uitdijende bel-menietregisters is behoud wezenlijk.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close