Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

‘Match made in heaven’

15 augustus 2012

De uitreiking van de SponsorRingen, de vakprijs in de sponsorbranche, staat voor de deur. In de categorie Maatschappij wordt de beste samenwerking tussen een ngo en een bedrijf bekroond. Juryvoorzitter Joep Verboeket over deze 'match made in heaven'.

door Gastauteur

Als je weet waar je naar op zoek bent, herken je het makkelijker als het je pad kruist. Steeds meer ngo's hebben professionele accountmanagers in dienst die unieke relaties met het bedrijfsleven opzoeken en initiëren. Waar vroeger vooral WNF en Plan NL de toon zetten, hebben alle grote ngo's een professionele afdeling met (senior) accountmanagers die zich volledig richten op partnerships met bedrijven. Zo heeft Oxfam Novib een zwaargewicht als Leo Hillen (oud-directeur DMSA) op deze positie zitten en bemoeien veel directeuren zich intensief met het afsluiten van grotere partnerships.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-4

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close