Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Funds Magazine, jaargang 4, nummer

Editorial

24 september 2002

Het laatste jaar staat in het teken van verandering. Funds Magazine verschijnt tegenwoordig volgens een strak schema: om de twee maanden.

door Jaap Zeekant

Een belangrijke verandering is ook de uitbreiding van de redactie met Martijn Verbrugge uit Amsterdam. Martijn (Peter) Verbrugge is 44 en heeft uitgebreide ervaring als journalist en bladenmaker. Zo was hij eind- en projectredacteur bij VandenBoom/ Jalink (Tegenwoordig BJS Communicatie) voor zeven tijdschriften w.o. de Justitiekrant, Ferry Tales (passagiersblad voor reizigers van North Sea Ferries) en KNP Press (relatietijdschrift van de Koninklijke Nederlandse Papierfabrieken). Hij is oprichter van een huis-aan-huisblad en oud-freelancemedewerker van Nieuwstribune, waarin hij o.a. over fondsenwerving publiceerde. Verbrugge heeft zelf ook ervaring als fondsenwerver bij het Aidsfonds. De redactie is bijzonder verheugd over deze uitbreiding, die een aanzienlijke versterking betekent, zowel in journalistiek opzicht als wat de tijdsbesteding betreft. Het is weer een volgende stap op weg naar een onafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig vakblad.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Martijn Verbrugge Funds Magazine Funds Online Intapps RLC FM 04-02

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close