Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

EFA, CIOF en Salesforce for Nonprofits organiseren gratis webinar over trendrapport

8 juli 2024

Een expertpanel zal donderdag 11 juli tijdens een gratis webinar dieper ingaan op de bevindingen van het jaarlijkse onderzoek ‘Nonprofit Pulse Report 2024’ van de European Fundraising Association (EFA), in samenwerking met het Britse Chartered Institute of Fundraising (CIOF) en Salesforce for Nonprofits. Het belooft een interessante en verhelderende discussie te worden.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Salesforce for Nonprofits

door Redactie Vf

Tijdens het webinar staat onder andere de Europese levensonderhoudscrisis en de zorgen voor de toekomst op de agenda. Uit het rapport blijkt dat slechts zes procent van de respondenten geen last heeft (gehad) van de stijgende kosten voor levensonderhoud. Ongeveer één op de vijf respondenten uitte zorgen over de toekomst: zij noemden werkdruk, fondsenwerving en het welzijn van het ondersteunend personeel als prominentste problemen.

Tegelijkertijd worden non-profitorganisaties geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, waarbij vele organisaties nieuwe kansen zien en weten te benutten. Tijdens het webinar zullen onder andere  het gebruik van technologie en AI en de samenwerking tussen organisaties aan bod komen.

Het panel bestaat uit experts uit verschillende Europese landen. Charlotte Rydh (Giva Sverige), Rob Cope (CIOF), Susan Mahon en Nick Scott (Salesforce for Nonprofits) zullen het woord nemen.

Deelnemers aan het webinar kunnen ook vragen stellen over de zaken die hen na aan het hart gaan.

Inschrijven is mogelijk via de website van Salesforce for Nonprofits en is volledig gratis.

Meer over Trends Europa EFA Salesforce Chartered Institute of Fundraising Charlotte Rydh Levenskosten Nick Scott Non-profit Pulse Report Rob Cope Susan Mahon

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close