Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Hersenstichting gaat partnerschap aan met puzzelmakers Denksport

Nieuws

12 maart 2024

De Hersenstichting en Denksport zijn een samenwerking aangegaan om de (hersen)gezondheid te bevorderen. Naast een paar concrete projecten die de twee partijen samen willen optuigen ligt de focus op het creëren van bewustzijn over de relevantie van ontspanning en mentale uitdaging voor de hersenen.

David Verschoor (directeur Hersenstichting) en Anke Braams (Managing Director Benelux Keesing Media Group) tekenen de overeenkomst.
David Verschoor (directeur Hersenstichting) en Anke Braams (Managing Director Benelux Keesing Media Group) tekenen de overeenkomst.

door Redactie Vf

Volgens de Hersenstichting sluiten de kernwaarden van beide organisaties naadloos op elkaar aan. Sowieso zijn beide partijen gepassioneerd over het welzijn van de hersenen. Denksport streeft met haar puzzels naar het stimuleren van cognitieve vaardigheden en mentale fitheid en Hersenstichting deelt haar expertise op het gebied van hersenonderzoek en voorlichting. Zo was de samenwerking een ‘no-brainer’, aldus de stichting.

Gezamenlijk leveren de Hersenstichting en Denksport een grote bijdrage aan de Vitality Experience – een festival voor een vitaler leven van vijftigplussers - vanaf 13 april. Natuurlijk uit de samenwerking zich ook in puzzels. De puzzels in het magazine van de Hersenstichting zullen worden geleverd door Denksport en aan het eind van het jaar komt het puzzelboek ‘Het geheim van je brein’ uit, met daarin een verzameling uitdagende breinbrekers die de puzzelaar informeert over de hersenen.

Meer over Gezondheid Hersenstichting Samenwerking Mentale gezondheid Partnerschappen Denksport Puzzels

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close