Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Salesforce organiseert Non-profit Innovation Day

Nieuws

28 november 2023

Wil je meer leren over de best practices van collega-organisaties? Of ben je iemand met een visie die deze graag inzet om je organisatie vooruit te helpen? Laat je dan inspireren tijdens de Nonprofit Innovation Day van Salesforce for Nonprofits, op 7 december in Artis, Amsterdam.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Salesforce for Nonprofits

door Redactie Vf

Branded Content

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Salesforce.org.

Het belooft een interactieve dag vol gesprekken over impact, innovatie en het doorvoeren van veranderingen te worden. Onder andere Rembrandt Sutorius (directeur ARTIS), Jesse Hoosemans (Associate Officer UNHCR), Rolf Victorie (directeur Prinses Beatrix Spierfonds) en Aardie Novin (Applicatiedeveloper Brandwondencentrum) schuiven aan om hun expertise te delen. De dag is geheel Nederlandstalig. Meer informatie over het evenement en het gehele programma is te vinden op de website van Salesforce.

De tickets zijn schaars. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren!

Aanmelden kan via deze link.

Meer over Salesforce

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close