Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Voorinschrijving workshops Vakdag 2023 geopend voor tickethouders

Nieuws

14 september 2023

Tickethouders voor de Vakdag fondsenwerving op 26 september in het Beatrix Theater in Utrecht kunnen zich nu voorinschrijven voor de sessies die ze het liefst willen volgen tijdens het congres. Het volledige programma en tijdschema van de dag is ondertussen bekend!

door Redactie Vf

De voorinschrijvingen zijn geopend voor de vele workshops en panels, de exclusieve voorpremière van de film Uncharitable, de rondetafelgesprekken en de demo’s. Bij het hoofdprogramma in de grote Theaterzaal – de keynote van Michelle van Tongerloo, het optreden van Greg Nottrot en het gesprek met Dan Pallotta – is voor iedereen gegarandeerd een plek.

Tickethouders

Iedereen die al een ticket voor het congres heeft, heeft een bericht met daarin een link naar de voorinschrijvingen ontvangen. Na een check van je gegevens voor de badge kan je één of meerdere sessies kiezen: 

  • Check alle sessieomschrijvingen via ‘Toon sessies’: daar zie je alle informatie over de sessies. Deze informatie is ook op de website van de Vakdag te vinden.
  • Selecteer je favorieten: blader door de tracks (onderaan het venster) en maak een shortlist. 
  • Kijk welke sessies je definitief wil bezoeken (max. 1 per tijdslot) en maak je programma compleet.

Tickets 

Heb je nog geen ticket, maar wil je wel profiteren van de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor één of meerdere sessies? Meld je dan snel aan! Als (non-profit) abonnee heb je al voor dertig euro een all-inclusive ticket. Dat betekent de hele dag koffie, thee en water, lunch én borrel inbegrepen.

Congresapp

Op de dag zelf is de Yellenge app, waar de voorinschrijvingen in terecht komen ook van grote waarde voor de congresbezoeker. De app is uitgerust met het volledige programma, biografieën van alle sprekers en sponsorinformatie. Ook zal er gebruik worden gemaakt van de app bij de registratie bij aankomst in het Beatrix Theater.

Meer over Vakblad fondsenwerving Vakdag Fondsenwerving Congressen Vakdag 2023 Utrecht Beatrix Theater Michelle van Tongerloo Dan Pallotta Greg Nottrot Uncharitable Voorinschrijvingen Yellenge

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close