Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakdag fondsenwerving werkt dit jaar met app voor voorinschrijvingen en check-in

Nieuws

31 augustus 2023

De afgelopen weken maakten we via onze nieuwsbrieven en websites al een deel van ons spetterende Vakdagprogramma bekend. Misschien heb je al een aantal sessies op het oog waar je graag naartoe zou willen. Zeer binnenkort kan je dat laten weten! De Vakdag fondsenwerving 2023 werkt dit jaar met een nieuwe congresapp en met voorinschrijvingen waarmee bezoekers hun plekje bij een workshop of panel al vooraf kunnen reserveren. De voorinschrijvingen openen voor tickethouders in de week van 11 september. 

door Redactie Vf

Congresapp

De Vakdag fondsenwerving werkt dit jaar samen met Yellenge aan een app met alle informatie die je tijdens de congresdag nodig hebt. Bezoekers van de dag kunnen zich in aanloop naar 26 september al inschrijven voor workshops en panels, zodat zij zeker weten dat er een plekje beschikbaar is bij de sessie die hun interesse het meest prikkelt.  

Op de dag zelf is de app van grote waarde voor de congresbezoeker. De app is onder andere uitgerust met het volledige programma, een plattegrond van het theater en gekoppeld aan geautomatiseerde badgeprinters die het registratieproces ’s morgens een fluitje van een cent zullen maken. 

All-inclusive dag op toplocatie 

De Vakdag fondsenwerving is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Eerder maakten we al onze nieuwe toplocatie bekend: het Beatrix Theater, waar keynote-sprekers Michelle van Tongerloo en Dan Pallotta in de grote Theaterzaal zullen spreken. Ook theatergezelschap Het NUT neemt het podium met hun inspirerende voorstelling ‘Goed goud geld.’ 

De workshops en panels vinden plaats in de omliggende zalen van het theater. Het programma vind je hier en wordt nog steeds aangevuld met nieuwe sessies. Centraal in het theater vind je een ruim netwerkplein waar je in gesprek kan gaan met leveranciers én collega’s.

Tenslotte is de Vakdag dit jaar voor het eerst all-inclusive: naast koffie, thee en fris is ook de lunch en de borrel inbegrepen bij de toegangskaart. 

Tickets 

De vijftiende editie van de Vakdag wil je niet missen! Heb jij je ticket voor de Vakdag in nieuwe stijl al bemachtigd? Twijfel niet en boek je ticket!

Meld je je vóór zondag 10 september aan? Dan kan je gegarandeerd meedoen aan de voorinschrijvingen.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Congressen Vakdag 2023 Utrecht Beatrix Theater Michelle van Tongerloo Dan Pallotta App Voorinschrijvingen Yellenge

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close