Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Terugkijken: Webinars Growth hacking en Nalatenschapswerving (Reprise Vakdag 2022)

Nieuws

1 maart 2023

Op veler verzoek werden er op 9 februari twee sessies van de Vakdag 2022 herhaald in webinar-vorm. Het webinar, met de sessies over Growth Hacking en Nalatenschapswerving, is nu op de site van Vakblad fondsenwerving terug te kijken (door (organisatie-)abonnees, inlog vereist).

door Redactie Vf

De Vakdag-reprise werd geopend door Vakblad-hoofdredacteur Petra Hoogerwerf. Daarna vertelden Marco Vreede en Donato Ranzato over growth hacking, een marketingstrategie die kan worden ingezet om het aantal online donateurs en leden van een non-profit te laten groeien. Vervolgens namen Elsbeth Takkenberg en Armand van Strahlendorff het woord. Onder het motto ‘knallen of verknallen’ bespraken zij de momenten in het denkproces van de donateur waarop je als werver een kans hebt, of het juist kan verknallen bij je potentiële testateur.

De opname van de sessies staat op onze podcast- en webinarpagina. (Organisatie-)abonnees kunnen inloggen om toegang te krijgen tot het webinar.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Petra Hoogerwerf Goede Doelen Nederland Elsbeth Takkenberg Nalatenschappen Donato Ranzato Growth Hacking Marco Vreede Vakdag 2023 Armand van Strahlendorff

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close