Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Salesforce en EFA organiseren webinar over resultaten Europees non-profitonderzoek

Nieuws

10 januari 2023

De European Fundraising Association (EFA) en Salesforce.org presenteren volgende week donderdag (18 januari 2023) om 13.00 hun Nonprofit Sector Pulse report 2022. In dat gezamenlijke onderzoek delen zij belangrijke bevindingen uit heel Europa over het landschap waarin non-profits zich bevinden en de grootste uitdagingen waar de sector mee te maken heeft. Het webinar is gratis te volgen.

door Redactie Vf

Vooruitkijkend naar 2023 behandelt het nieuwe onderzoeksrapport de impact van de koopkrachtcrisis, de oorlog in Oekraïne, aandachtsgebieden voor groei en de rol van digitale middelen. 

Tijdens het Engelstalige webinar worden ook de bevindingen uit de vijfde editie van het Nonprofit Trends Report bekeken. Gecombineerd bieden de onderzoeken inzicht in de prioriteiten en kansen waarmee non-profitleiders tegenwoordig worden geconfronteerd, en de belangrijkste factoren die productiviteit en succes stimuleren en voor degenen die vooroplopen. 

Tijdens het webinar komen Director of Nonprofit Insights bij Salesforce.org John Jensen Sr., President van de EFA Charlotte Rydh en Senior Product Marketing Manager van Salesforce.org Andrea Goezinne aan het woord.

Inschrijven voor het webinar ‘Unlocking European Insights to Help Nonprofits Succeed Now’ kan gratis via deze link. Daar is het webinar na donderdag 18 januari ook terug te zien.

Meer over Non-profit EFA Webinar Salesforce Digitaal Non Profit Trends Report Charlotte Rydh Andrea Goezinne John Jensen Sr.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close