Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Voetbalclub Excelsior speelt ook in Eredivisie met goed doel op de shirts

Nieuws

4 juli 2022

Het vers gepromoveerde Excelsior Rotterdam speelt ook volgend jaar in de Eredivisie met een goed doel op de borst. Hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar stelt de ruimte op het shirt daarmee voor het zesde jaar beschikbaar. Dit jaar is het de beurt aan Stichting Ambulance Wens, de organisatie die laatste wensen van immobiele terminale patiënten vervult.

Excelsior Rotterdam speelt in 2022/23 met Stichting Ambulance Wens op het shirt.
Excelsior Rotterdam speelt in 2022/23 met Stichting Ambulance Wens op het shirt. © Excelsior Rotterdam (Twitter)

door Redactie Vf

Eerder prijkten goede doelen uit de zorg- en sportsector Support Casper, Spieren voor Spieren en de Esther Vergeer Foundation op het shirt van de Rotterdamse club. De Schiedamse zorgverzekeraar is al ruim vijftien jaar hoofdsponsor en heeft daarmee een sterke band met de club.

'Maatschappelijke en commerciële aspect gaan samen'

‘Als club zijn wij er heel trots op dat wij in DSW Zorgverzekeraar een partner hebben die net als wij met beide benen in de maatschappij staat en oog heeft voor de wereld om ons heen,’ schrijft Excelsior. ‘Het is een heel mooi gebaar dat DSW de ruimte op ons shirt beschikbaar stelt aan een goed doel. Stichting Ambulance Wens is een mooi en belangrijk doel dat hierdoor terecht veel exposure krijgt. Deze samenwerking is een mooi voorbeeld waarbij het maatschappelijke en commerciële aspect samengaan. Een model waar wij richting de toekomst heilig in geloven.’ 

Directeur van Stichting Ambulance Wens Kees Veldboer jr. zegt dat zijn vader – oprichter Kees Veldboer, die vorig jaar zeer plotseling overleed – als voetballiefhebber en Rotterdammer het ‘heel erg leuk had gevonden om met onze stichting op de shirts van Excelsior te staan’. Hoewel de stichting de laatste jaren sterk groeide, zijn er nog steeds veel mensen die niet weten wat de organisatie doet, vervolgt Veldboer jr. tegenover Excelsior. ‘Daarom is het belangrijkste van deze samenwerking naamsbekendheid en laten zien wat wij kunnen betekenen.’

Meer over Sport Sponsoring Bedrijven Esther Vergeer Foundation Kees Veldboer Stichting Ambulance Wens DSW Zorgverzekeraar Excelsior Rotterdam Spieren voor Spieren Support Casper

Gerelateerde berichten

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close